La veu del teu event: Troba l'estil perfecte per qualsevol celebració!

27/02/2017
La veu del teu event: Troba l'estil perfecte per qualsevol celebració!

El fet de triar un concepte o estil pel teu event i adaptant tots els elements decoratius a aquest és crucial per aconseguir que el teu event parli per tu (i de tu). A més a més, el fet de tenir l’estil de l’event decidit et fa la vida molt més fàcil a l’hora de planejar tots els detalls necessaris. Així que abans de fer res, troba quina és la imatge que vols que el teu event tingui -sigui una comunió, una festa informal o fins i tot la teva boda-. I com que això pot sonar més fàcil dit que fet, aquí et donem unes pautes per trobar «la veu del teu event»; el seu estil únic i personal. Considera:

El que t'envolta: 

Mira la decoració de la teva casa. Mira el teu armari -o l’armari de la persona a qui es dedica la festa. Com és l’estil que defineix el teu dia a dia? És modern o vintage? Barroc o minimalista? Colorit o de tons neutres? Para atenció a aquests detalls perquè conèixer el teu propi estil en la teva vida diària pot fer-te la vida molt més fàcil a l’hora de triar un tema per la teva festa: si ets amant del blanc i negre i la simplicitat, per què no fer servir aquest estil al teu event?

Despres de tot, la teva casa i el teu armari diuen molt del teu propi estil; trobant similaritats entre les coses de les que t’envoltes en el teu dia a dia pots trobar molta inspiració per la teva festa!

El lloc de la celebració

De vegades, la localització et pot inspirar a desenvolupar un tema o un estil determinat. Si la festa s’organitza en un entorn natural, a l’aire lliure, li encaixaria a la perfecció un tema campestre, amb flors silvestres i materials naturals. Si la festa té lloc a una sala de festes a un hotel modern, potser t’hauries de decantar per un tema més modern, amb materials industrials i colors més atrevits.

El fet de que sigui a dins o a un exterior també t’ajudarà a definir l’estil. Per exemple, si la festa és al vespre i a fora, necessitaràs il·luminació. Triant espelmes podràs definir un ambient més romàntic i tradicional; mentre que si tries farols xinesos de paper pots crear una atmòsfera més chill out i menys convencional.

Els teus interessos

Si la festa es de cumpleanys per a un infant, pregunta-li quin tema vol que tingui, o bé analitza possibles hobbies, personatges ficticis o temes que li agradin.

Si la celebració és, per exemple, la teva boda, pots adeqüar l’estil a les vivències, records, experiències i hobbies que tu i la teva parella compartiu. Ja sigui viatjar, o veure pel·lícules a casa; la platja o la muntanya, podeu aprofitar aquelles coses que teniu en comú per tal de desenvolupar una boda que parla de vosaltres (i del que us fa ser vosaltres!). Si contacteu una empresa com Tu&Jo, podreu fer un brainstorming sobre quins temes, idees i conceptes es poden aplicar de forma visual al vostre event per fer que sigui inoblidable i únic!

 

Recorda! Un cop tinguis el teu tema o estil, adeqüa tots els detalls a aquest. Des de les invitacions fins el tipus de decoració a les taules, tot ha d’estar en harmonia amb aquest tema central del teu event. Un cop més, et reconomanaríem que posis en mans dels mateixos dissenyadors tots els elements decoratius per tal de crear un tema continu a totes les fases prèvies i presents a l’event.

 

Feliç planning!

Aneley Lampugnani

 


COMPARTEIX

  • SUBSCRIU-TE