Sí, vull! a 0º: Dissenya la teva boda d'hivern perfecta

22/01/2017
Sí, vull! a 0º: Dissenya la teva boda d'hivern perfecta

Generalment, l’època estiuenca és la més triada per parelles que volen donar-se el Sí, vull. Però l’hivern també té els seus encants i pot donar a la teva boda un ambient recollit i un toc màgic. Aquí tens les claus per organitzar una boda d’hivern perfecta:

Paleta de colors

 Vermells i verds certament reflecteixen els colors de la temporada, però fer-los servir massa pot fer que la teva boda sembli més Nadalenca del que voldries...  Tria un d’aquests i afegeix tocs blancs o platejats per transportar l’ambient hivernal de fora cap a dins. Aquesta combinació de colors és harmònica i elegant, i si afegeixes tocs marrons amb fusta i branques, tindràs l’ambient càl.lid d’hivern que necessites per la teva boda d’hivern.

Flors

Roses vermelles, lliris i amaryllis solen ser flors que s’utilitzen molt a bodes d’hivern. Però també es pot afegir un toc més hivernal tant al ram principal com a la resta d’arranjaments florals . Per exemple, incloent tocs marrons amb pinyes o unes fulles d’avet, que donaran un toc càlid i natural a l’ambient.

Ambient

Considerant que la majoria de bodes d’hivern tenen lloc a l’interior, posa la teva atenció en crear un espai càlid amb espelmes a dins, però també extèn la decoració a l’entrada o a prop de les finestres. Afegeix llums de paper o torxes al voltant de l’edifici, per tal que si els teus convidats surten a prendre l’aire, poden continuar gaudint del toc càlid que troben a l’interior. Si hi ha espai per seure a fora, pots afegir mantes pels convidats que vulguin estar-se més estona a l’exterior.

Invitacions i sitting

Si et decideixes pels colors platejats, blancs i els tocs de fusta per la celebració, trasllada el mateix concepte a tot el material imprés que s’ofereixi tant abans de la boda com durant. Si contactes una empresa de disseny per fer-se càrrec de tot aquest apartat, et será més fàcil crear una coherencia i fluidessa visual al llarg de tota la cerimònia i la festa després d’aquesta.

Pots incloure tocs de fusta al sitting, posant les targes amb els noms dels convidats sobre tronquets de fusta, o fent servir tocs naturals com fulles de pi.

Si t'interessa dissenyar la teva boda d'hivern -o de qualsevol altra temporada-, visita la pàgina web de Tu&Jo: http://www.tujodisseny.com/. Segur que trobes inspiració i pots contactar les dissenyadores perquè t'assesorin sobre com fer de la teva boda, un esdeveniment màgic!  

 


COMPARTEIX

  • SUBSCRIU-TE