Ens presentem

16/01/2017
Ens presentem

Hi ha qui diu que qualsevol disseny és un somni esperant a fer-se realitat. A Tu&Jo, les dissenyadores Laia i Georgina Cardona Tomàs donen forma, posen color i fan tangibles les idees dels seus clients, privats i corporatius. Els seus dissenys, equil.librats i perfeccionats fins el mínim detall, són prova de què tot el que un imagina, pot crear-se de la manera més exquisita i cuidada. Bodes, events corporatius, fotografia, tipografia, disseny editorial o packaging; Tu&Jo treballa en cada projecte amb la mateixa cura i dedicació. El resultat? Dissenys atemporals que enamoren... T'obrim les portes al seu estudi i al seu imaginari...

 

D’on ve el nom de la vostra empresa? Com us vau decidir per aquest nom?

El nom es un Tu/Jo, tu client, jo dissenyador; una necessitat (tu), i jo la solució. És, en definitiva, l’evidència que amb la simbiosi entre client i dissenyador es troba la solució més òptima en cada projecte.

 

Sou un equip de dos. Com dividiu les tasques? Treballeu les dues en els mateixos projectes o dividiu la feina d’acord amb l’àrea del projecte?

Les dos coses, però creiem que quan estàs treballant molt de temps en un projecte, va bé una mirada externa; per tant, tots els dissenys passen la revisó de totes dues.

 

Si poguesseu descriure el vostre estil com dissenyadores amb tres adjectius, quins serien?

No creiem que ens puguéssim definir dins d’un estil, intentem adaptar-nos als requisits de cada projecte. Si alguna cosa ens pot descriure és la nostra manera de ser i de fer, sent un disseny nèt, coherent i harmònic.

 

Quina és la millor part de ser Dissenyadores?

Quan trobes la solució al repte, i aconsegueixes la satisfacció del client.

 

 

Com funciona el vostre procés creatiu?

Primer establim el contacte amb el client, el qual ens explica les seves necessitats. A partir del briefing, definim què vol aconseguir el client.

A continuación, comencem amb el procés creatiu, busquem referents i juntament amb el feedback del client  generem idees per tal de treballar una proposta adequada.

 

 

Quins són els vostres referents en disseny o algú que admireu relacionat amb arts visuals?

Podriem enumerar un gran nombre de dissenyadors i artistes que mirem i aprenem d’ells diariament.

Un d’ells és Javier Jaen; ens encanta com utilitza l’humor per a communicar de forma clara i directa temes polítics i socials.

 

 

Trobeu que és com diuen, que “una imatge val més que mil paraules”?

Sí, les imatges comuniquen. Una imatge pot inspirar, avorrir o ser adictiva. Ens invita a analitzar, i a voler saber-ne més. A més a més, els colors de les imatges ens aporten sensacions. Comprem les coses per la imatge que ens fa projectar de nosaltres mateixos.

 

 

Quines àrees del disseny us agrada més treballar? Teniu algun tipus de projecte com a favorit?

Un projecte de disseny editorial, perquè és molt ampli, ens agrada per la seva complexitat en el procès creatiu: ens permet escollir la tipografia, treballar la maquetació, definir una paleta de colors i seleccionar l’enfoc fotografic per, finalment, produir la materialització del propi catàleg.

 

 

 Què trobeu que fa  Tu&Jo diferent d’altres empreses de disseny? Què us fa úniques?

Intentem estar sempre satisfetes amb el resultat final, no només volem un client content, necessitem creure’ns el projecte per justificar la nostra feina.

 


COMPARTEIX